Αντικαταβολή

Η πιο αξιόπιστη λύση για συναλλαγές μέσω Διαδικτύου. Πληρώστε το προϊόν κατά την παραλαβή του από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Κατά την αντικαταβολή:

  • Για αγορές με τελική τιμή κάτω από €60 ισχύει επιπλέον χρέωση €2 επί της τελικής τιμής.
  • Για αγορές από €60 και πάνω η αντικαταβολή παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση.

Σημείωση: Η μέθοδος της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές εκτός Ελλάδος.

Paypal

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για ασφαλείς πληρωμές μέσω internet είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας! Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Paypal μπορείτε να πληρώσετε απευθείας με την χρεωστική σας κάρτα. Απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτετε λογαριασμό PayPal και να έχετε συνδέσει μια χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα στην υπηρεσία.

Χρεωστική – Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα οδηγηθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της πύλης της Τράπεζας Πειραιώς και θα σας δοθούν περαιτέρω οδηγίες για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή, ο πλοηγός σας θα σας μεταφέρει αυτόματα πίσω στην ιστοσελίδα μας με το αποτέλεσμα της πληρωμής.

Υποστηρίζονται οι παρακάτω φορείς:

Charizani.com - Visa Card Charizani.com - Mastecard Card Charizani.com - Maestro Card
Charizani.com - Mastercard ID Check Charizani.com - Visa Secure Charizani.com - Piraeus Bank

Σημείωση: Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Τραπεζική Κατάθεση

Κάντε την πληρωμή σας μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Στην αιτιολογία της μεταφοράς παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον αριθμό παραγγελίας όπως αυτός εμφανίζεται στην οθόνη ολοκλήρωσης της ή στο email επιβεβαίωσης που θα λάβετε. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του συνολικού ποσού της παραγγελίας στο λογαριασμό μας. Τα στοιχεία του λογαριασμού μας είναι τα εξής:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ΝΑΚΟΥ

IBAN :  GR61 0172 2270 0052 2710 2477 661

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5227102477661

SWIFT: PIRBGRAA